Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Výskum slovenských migrantov v Anglicku

Dobry den,

som studentkou na Warwick University, kde studujem na Warwick Business School magistersky program Human Resouce Management a chystam sa robit dizertacnu pracu o pracovnych skusenostiach slovenskych imigrantov v Anglicku a ich vnimani rozvoja svojich schopnosti a ludskeho kapitalu. Obraciam sa preto na Vas s prosbou, ci by ste mi neporadili, kde by som mohla najst potencialnych krajanov, ktori by sa zucastnili interview? Rada sa zucastnim stretnuti Slovakov alebo inych akcii organizovanych Slovakmi, kde by som sa mohla nadviazat kontakty. 
Dakujem vopred za Vase informacie a radu. Budem rada za Vasu skoru odpoved.
S pozdravom a prianim prijemneho dna,

Zuzana Kalusova

Good morning,

I am a Masters student at Warwick University where I am studying Human Resouce Management. As a part of my programme, I am going to write a dissertation. My topic is to study the Slovak migrants work experiences and their perception of their skills and human capital development. I would like to know whether you as an organization gathering the Slovak community can help me give any information where to find Slovaks working in Britain, preferably London who will be willing to sit for an interview about their work experience and skills development?
Thank you very much in advance for any information. I am looking to hearing from you soon.

With kind regards,

Zuzana Kalusova

Dakujem /Thanks & kontakt /contact – email: ir09zk@mail.wbs.ac.uk

Odpoveď