Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Do vášho kalendára už teraz…

Hello ! ! ! – Na základe vašich otázok doporučujeme zapísať do vášho kalendára už teraz…

06.02.2010 (sobota) od 18.00 do 23.00 “Valentínsky večer” našej londýnskej komunity. Miesto podujatia = tak, ako všetky naše zábavy = sála pod kostolom Our Lady, Queen of Heaven, 4a Inverness Place, Queensway, London W2 3JF (je to medzi metro zástavkami Queensway a Bayswater).

Ozaj ! A vedeli ste, že ?!.. Že v obetnom stole nášho misijného kostola na 14 Melior Street, London SE1 3QP, sa nachádzajú relikvie Sv. Valentína, mučeníka? Domáci anglický pán farár Michael Cooley vám v prípade vášho záujmu povie viac informácii…

13.02.2010 (sobota) o 18.00 Sviatosť birmovania pre členov našej londýnskej misie a farníkov miestnej anglickej farnosti v Kostole na 14 Melior Street, London SE1 3QP (kostol je cca 300m od London Bridge Station – pozri sekciu “kontakt”).

Streda 17.02.2010 = Popolcová streda – začiatok Pôstného obdobia. Poznačenie popolom na čelo v znaku Kríža = duchovné pokánie & duchovná príprava k Veľkej Noci.

Odpoveď