Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Ad maiorem Dei gloriam

Vážení priatelia,
 
chceme Vás osloviť na začiatku adventu, kedy sa nám tu ukazujú viaceré zaujímavosti zo života jezuitov, ktoré by sa mohli dotýkať aj Vás:
 
(1) V prvom rade, vyšlo nové číslo nášho časopisu Viera a život. Tento krát na tému čo hýbe médiami. Samozrejme, sú pridané pozoruhodné fakty, akneta, štúdie a priliehavá meditácia (viac).
Časopis vychádza šesť krát do roka a jeho ročné predplatné (približne 10 Eur) môže viacerých z Vašich blízkych potešiť, ako darček k Vianociam. Predplatným tiež podporíte dobré dielo… (Objednávka)
 
(2) Už tradične nájdete na našej stránke čerstvé úmysly apoštolátu modlitby na tento mesiac a Akciu 365 (viera a astronómia, myšlienky na každý deň). Spoločne môžme využiť tieto prostriedky duchovného rastu.
 
(3) Pre mladších záujemcov, ktorí uvažujú nad vysokoškolskými štúdiami, chcem pripomenúť možnosť štúdia Kresťanskej filozofie (viac), a pomerne populárny študijný program Náuka o rodine, prípadne iných odborov súvisiacich s etikou a náboženstvom na našej teologickej fakulte v Bratislave. (TFTU)
 
(4) Ešte pripomeniem možnosť prečítať si nové číslo časopisu Posol, prípadne tiež objednať si ho na celý rok (6.60 Eur) ako Vianočný darček (viac). Páter Jozef Šuppa SJ, redaktor Posla, patrí medzi našich blízkych internetových spolupracovníkov. (Objednávka)
 
Množstvo ďalších informácií o našom živote a spolupráci s vami si môžete prečítať na našej internetovej stránke “jezuiti.sk”.
 
Želáme Vám požehnané adventné obdobie.
 
Ľuboš Rojka SJ
Správca jezuitskej
internetovej stránky

Odpoveď