Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Myšlienky

Láska začína tam, kde sme schopní prestať myslieť na seba a ochotní vykonať niečo pre druhého, čo nás niečo stojí. (Antoine de Saint-Exupéry) 

 

Akú veľkú moc má modlitba! Mohli by sme ju nazvať kráľovnou, ktorá má v každom okamihu voľný prístup ku kráľovi a môže dostať všetko, o čo prosí… (Sv. Terézia z Lisieux) 

Musíme žiť tak, ako by sme mali iba hodinu času na vybavenie toho najdôležitejšieho. A zároveň tak, ako by to, čo robíme malo pokračovať i vo večnosti. (Lev Nikolajevič Tolstoj)

Choď k Spasiteľovi a povedz mu, že ho chceš milovať! To je ten pravý liek proti každému zlu. Keď často hľadíme na život a utrpenie Spasiteľa, on naplní našu dušu, spoznáme jeho správanie a naučíme sa tvárniť svoje skutky podľa jeho skutkov. (Sv. František Saleský)

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

Odpoveď

  1. Ďakujeme za “Myšlienky” ktoré nám pomáhajú držať si nadhľad v tomto hektickom svete, a tým nás posúvajú bližšie ku nášmu Otcovi.

Odpoveď