Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Kráľ, akého sme nečakali

Milí členovia slovenskej & českej londýnskej komunity, ako i všetci milovníci divadla!
S radosťou vám oznamujeme, že začiatkom januára/ledna roku 2010 budete môcť zažiť ďalšie divadelné predstavenie z produkcie ochotníkov našej SCM. Predstavenie sa bude volať “Kráľ, akého sme nečakali”. Jeho cieľom bude vtiahnuť vás do rozjímania nad vianočným mystériom v čase, keď kapustnica vytrávi, London’s Oxford Street stíchne, no cirkevný kalendár stále tvrdí “Vianoce”.
ABY SA SLOVO SKUTKOM STALO – POTREBUJEME OCHOTNÍKOV!
Pripojte sa k skupine hercov, herečiek, výtvarných a hudobných tvorcov, prežite prípravu divadla na vlastnej koži, skúste obohatiť svoj advent o nezištnú umeleckú obetu a mailujte a telefonujte na julianasersenova@gmail.com, 075 930 29 329.  
Nebojte sa umeleckých nárokov, na javisku je miesto pre každého :)
Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

Odpoveď

  1. Mam velikou radost, ze budete opet hrat divadlo. I u nas v Ceskem raji nacvicujeme hru, kterou budeme hrat na farske zahrade 25.12. odpoledne s nazvem “V Betleme neni misto!” pro 15-30 hercu/nehercu. Urcite se prihlasim s fotografiemi. Srdecne Vas zdravi Zdenek

Odpoveď