Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Vítame ďalšieho kňaza pre našu londýnsku Misiu!

S radosťou Vám oznamujeme, že od 15. septembra 2009 má naša londýnska misia dvoch kňazov – k nášmu Otcovi Jozefovi Vojtekovi pribudol Otec Anton Červeň, ktorý je saleziánom. Otec Anton prišiel do Londýna začiatkom septembra ’09 a prvú svätú omšu s nami slávil na Slávnosť Sedembolestnej Panny Márie. Počas jeho ročného študijného pobytu v Londýne ponúkol svoju kňazskú službu pre pastoračné potreby našej komunity.

OTEC ANTON – SRDEČNE VITAJTE MEDZI NAMI!

Medzinárodnej svätej omše národov a národností v Londýne (v nedeľu 27.09.2009 o 17.30) sa za našu misiu zúčastnili: obaja duchovní otcovia, speváci a mnohí ďalší členovia komunity. Po jej skončení Arcibiskup Vincent Nichols a Biskup Alan Hopes pri osobnom stretnutí vyjadrili svoju vďaku spevákom a členom našej misie za krásny spev, ktorým obohatili liturgiu medzinárodnej svätej omše počas svätého prijímania. Speváci, hudobníci a všetci členovia komunity sme na vás hrdí a ďakujeme!

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

3 odpovedí

  1. Pozdravujeme o. Jozefa, vsetkych znamych i neznamych a tesime sa spolu s Vami, ze Bozie pozehnanie, Bozie slovo a ine dary budu sprostredkovane tejto super londynskej komunite prave aj takym skvelym clovekom a Bozim muzom, akym je don Cerven. Boh Vas zehnaj.

  2. Posilam co nejsrdecnejsi pozdravy z Cech Otci Jozefovi i Otci Antonovi i vsem clenum nasi komunity v Londyne! Pochvaleny bud Jezis Kristus!

  3. Gratulujem za ministrantov aj za celu nasu komunitu! Nech je privitany palmovymi listami ten, co prichadza v Jeho mene, a nech je zvelebeny na nebi Ten, co ho posiela.
    Dakujeme Ti Boze!!! Pozdravujem a tesim sa na osobne stretnutie s otcami Jozefom a Antonom!
    Minis-T-rant Tomas Zahorak

Odpoveď