Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Jak cenné věci lze získat z pokladu Církve už dnes!

nejsvetejsi_srdce_jezisovoOdpustky pro kněze a věřící v nadcházejícím Roce kněží. Svěcení v Čechách.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

2 odpovedí

  1. Najsvatejsie srdce Jezisovo,pramen vsetkeho dobra,zvelebujem ta,verim v teba,dufam v teba,milujem ta a lutujem vsetky svoje hriechy.Venujem ti svoje ubohe srdce,urob ho pokornym,trpezlivym,cistym a vyhovujucim vsetkym tvojim prianiam.Daj o,dobry Jezisu,nech zijem v tebe a ty vo mne.Chran ma v nebezpecenstvach, potesuj ma v ziali a zarmutku,dopraj mi zdravie tela i duse po vsetky dni mojho zivota.Amen.

  2. Pane Jezisu, vecny Velknaz, zachovaj nasich duchovnych otcov, svojich sluhov, v ochrane svojho Najsvatejsieho Srdca,kde im nikto nemoze uskodit.Zachovaj bez poskvrny ich posvatene ruky, ktore sa denne dotykaju tvojho Najsvatejsieho Tela.Zachovaj bez poskvrny ich usta, ktore su zvlazovane tvojou predrahou Krvou.Zachovaj ciste ich srdce, v ktorom je odtlacena pecat tvojho slavneho knazstva.Zachran ich od vsetkej pozemskej nakazy.Daj im moc,aby premienali srdcia, ako premienaju chlieb a vino.Zehnaj ich pracu, aby prinasala hojny uzitok a udel im korunu vecnej slavy.Amen.
    IMPRIMATUR:Msgr.Rudolf balaz, diecezny biskup v Banskej Bystrici.

Odpoveď