Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Societas Academica Europensis

Slovaci, Cesi a vsetci priatelia v Londyne a v Britanii,

Srdecne vas pozdravujeme a taktiez zdravime vsetkych clenov “Societas Academica Europensis” (SAE),  
 
Co to “Societas Academica Europensis” je? Je to spolok, ktory zacal svoju cinnost vyhlasenim po svatej omsi, ktora bola o 1pm na 14 Melior Street, London SE1 3QP, dna 8.3.2009.
Vdaka Bohu i Vam, tento (zatial velmi mlady) spolok funguje, clenov neustale pribuda a pomaly sa rozbieha a koordinuje, aby co najefektivnejsie pomohol vasej/nasej vizii. A co je tou viziou? – Rozvijat dary a talenty, ktore su v kazdom z nas a usilovat sa ich rozvinut – tak teda napriklad – ako v Londyne ci v Britanii pracovat popri studiu, resp. ako studovat popri praci, ako duchovne i profesionalne rast a neustale napredovat – jednoducho povedane rozvijat osobnost (univerzita, praca, rekvalifikacny kurz, IT kurzy, kurz anglictiny atd.)

Prajeme pozehnany cas velkonocneho obdobia a taktiez vsetko dobre a ak by ste mali hociake otazky, podnety atd., nevahajte a napiste na email nasej “Societas Academica Europensis” (SAE) societas.academica.europensis@googlemail.com

Marek a Stano

Odpoveď