Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Biskup Alan Hopes v naší farnosti…

bishop_hopesPODĚKOVÁNÍ. 

Londýnsky otec biskup Alan HOPES, H.E., pomocný biskup Katolické londýnské diecéze Wesminster, navštívil naši farnost v neděli 15.03.2009, kdy sloužil jako hlavní celebrant mši sv. ve 13.00 hod. v našem kostele na 14 Melior Street. Ve svém kázání uvedl, že dnešní evangelní výzvy jsou výzvami pro každého z nás a je třeba je brát vážně.

Po skončení mše svaté, London, SE1 3QP, z pozice svého úřadu řekl (péče o migranty na území Velké Británie), že Slovak Catholic Chaplaincy má svého administrátora Patera Jozefa Vojtka a své sídlo zde v kostele na 14 Melior Street. Dále, že Otec Jozef je zde se souhlasem jeho a současně biskupských konferencí České a Slovenské a má jeho plnou důvěru. Požehnal celé farnosti a strávil v dalším neformálním rozhovoru s mnohými z vás velký kus tohoto odpoledne. Myslím si, že důležitost tohoto okamžiku budeme mít možnost docenit až v budoucnosti. Pán Bůh zaplať!

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

3 odpovedí

  1. Ani si neviete predstavit aka velka radost do mna skocila, ked vas vsetkych vidim ako sa na mna usmievate. je vas ale poriadna kopa (a to ste este mnohi potrebovali odist a nemohli ste na fotenie cakat… nevadi, ved iste bude aj nabuduce!..) Kto zrata, kolki sme na fotke, ma u mna nedelne pivo. Ak vas nebude mnoho ???, bude aj capovane… :)

    Anyway, posielajte vsemozne fotky do nasej fotografickej sutaze (viac infor. v casti “akcie”) na tomas.havlicek@yahoo.co.uk

  2. touto cestou by som sa rad podakoval Tomasovi za jeho obetavy pristup k realizacii tejto fotky. bez jeho obete by jej vznik ani nebol mozny.
    dakujeme sefe! 😉

  3. Caute,

    prosim, poradte mi, ako si mam z internetu (z vasej web stranky) vytlacit tuto naaaaaadhernu fotku s Biskupom Hopesom a s vami vsetkymi.

    Dakujem,
    Zdenka

Odpoveď