Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Give thanks for the Cardinal’s Ministry

Cardinal Cormac Murphy-O’Connor with the four auxillary bishops Cardinal Cormac Murphy-O’Connor with the four auxillary bishops

As the Diocese of Westminster  awaits the appointment of its 11th Archbishop, the Auxillary Bishops of Westminster invite the people of the Diocese to attend a series of Deanery Masses to give thanks for the ministry of Cardinal Cormac Murphy-O’Connor, Archbishop of Westminster.

The Cardinal will be the main celebrant at each of the Masses. The Masses, all at 7.30pm will take place on:

-Thursday 26 March at St Alban and St Stephen Church, St Albans;

-Friday 27 March at Our Lady and St Joseph Church in Kingsland;

-Wednesday 1 April at St Benedict’s Abbey Church, Ealing 

– Thursday 2 April at St Paul the Apostle Church, Wood Green.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

Odpoveď

  1. PODĚKOVÁNÍ. A právě ten druhý zleva, Otec biskup Alan HOPES, H.E. pomocný biskup diecéze Wesminster navštívil naši farnost včera v neděli 15.3. kdy sloužil jako hlavní celebrant mši sv. ve 13.00 hod. v našem kostele na 14 Melior Street. Ve svém kázání uvedl, že dnešní evangelní výzvy jsou výzvami pro každého z nás a je třeba je brát vážně.
    Po skončení mše sv. řekl z pozice svého úřadu (péče o migranty na území Velké Británie), že Slovak Catholic Chaplaincy má svého administrátora Patera Jozefa Vojtka a své sídlo zde v kostele na 14 Melior Street, London SE1 3QP, United Kingdom. Dále, že Otec Jozef je zde se souhlasem jeho a současně biskupských konferencí České a Slovenské a má jeho plnou důvěru. Požehnal celé farnosti a strávil v dalším neformálním rozhovoru s mnohými z vás velký kus tohoto odpoledne. Myslím si, že důležitost tohoto okamžiku budeme mít možnost docenit až v budoucnosti. Pán Bůh zaplať!

Odpoveď