Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Ďakujeme..

Ďakujeme za nedeľnú svätú omšu (22.02.2009) o 13.00 na 14 Melior Street, počas ktorej sme prosili Milosrdného Pána života za spásu nesmrteľnej duše zosnulého Jana Winklera, ambasádora Českej Republiky v Spojenom Kráľovstve (+16.02.2009) i za tých dvanásť bratov a sestier, ktorí sa stali obeťou dopravnej nehody pri Polomke na Slovensku (+21.02.2009) a tiež za zranených z tejto nehody. Duchovne sme pamätali i na príbuzných zosnuých a zranených. 

Okrem veľkého počtu slovenských a českých veriacich sa sv. omše zúčastnili aj viacerí členovia diplomatického zboru v Londýne, aby tak i touto formou vyjadrili svoju úctu najvyššiemu diplomatickému zástupcovi Českej Republiky v Spojemom Kráľovstve a taktiež i všetkým obetiam dopravnej nehody pri Polomke. Drahí zosnulí – odpočívajte v náruči Božej lásky a pokoja.. Amen..

Odpoveď