Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Smutná zpráva

jan_winklerZemřel český velvyslanec ve Velké Británii, Jan Winkler, ve věku 51 let. Patřil mezi nejvýznamnější české diplomaty. Modleme se za spásu jeho nesmrtelné duše a děkujme v tuto chvíli za všechno dobré, co vykonal pro nás a pro naši vlast.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

4 odpovedí

  1. Zpráva o náhlé smrti velvyslance ČR Jana Winklera nás šokovala a velmi rozesmutněla. Odešel hodný člověk, katolík a dobrý diplomat. V pondělí 9.2.2009 odpoledne, se sešel se Správní Radou londýnského Velehradu v Londýně na velvyslanectví. Byl k nám velmi přátelský a vstřícný. Poznamenal, že Velehrad má dlouhou tradici a je to velmi důležitá instituce v UK. Převzal nad Velehradem záštitu (stal se patronem)a přislíbil podpořit snahu založit v Londýně Czech Chaplaincy. Budeme ho postrádat. RIP

  2. Uprimnu sustrast rodine a blizkym prajem.Je to naozaj skoda ze sme prisli o tak dobreho diplomata a cloveka.Budem mysliet v modlidbe.

  3. Je to skoda, uprimnu sustrast celej rodine a blizkym budeme na vas mysliet v modlitbe.
    Martina

  4. Je to veľká škoda. Česká republika prišla o kvalitného diplomata.
    RIP

Odpoveď