Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Príprava dospelých ku sviatostiam

Mili dospeli, ktori sa v nasej londynskej farnosti pripravujete na prijatie sviatosti,

pozyvame Vas a taktiez i vsetkych, ktori mate zaujem spolocne si pohovorit o rodine, o Sviatosti manželstva, o živote ako takom… na stretka, ktore sa uskutocnia pocas nediel 8.2. & 15.2. & 22.2.2009 po svatych omsiach na Melior Street od 14.30 do 16.30. Tentokrat nase stretka “pripravy dospelych ku sviatostiam” budu v ramci tychto stretnuti. Myslime si – a dohodli sme sa o tom hlavne s Vami, ktori ste boli na minulonedelnom stretku pripravy ku sviatostiam (1.2.09) – ze by tieto stretnutia mohli byt obohacujuce pre nas vsetkych – pridu medzi nas i manzelia, lekar, knaz, psycholog, diakon/jahen a hlavne Vy – my vsetci.

Srdecne Vas pozyvame a velmi sa na Vas tesime!

animatori – Dusana, Feri, Mata, Slavo, Lenka, Peter a spol.

Pekny a milostiplny cas a nech Vas nezasype…:)))

Príprava detí, ktoré sa i v prítomnosti svojich rodičov chystajú na Prvé sväté prijímanie, bude i počas nasledujúcich nediel (8. & 15. & 22. feb) v nezmenenom poriadku po sv. omši a občerstvení (sv. omša začína o 13.00) od 14.15 v Kostole na 14 Melior St, London SE1 3QP, v Kaplnke Our Lady of La Salette.

Odpoveď