Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Príprava dospelých a detí ku sviatostiam

Pozdravujeme všetkých dospelých, ktorí sa pripravujete – resp. by ste sa chceli pripravovať – na prijatie sviatosti. Najbližšia príprava dospelých ku sviatostiam sa uskutoční v nedeľu 1. februára/února 2009 po sv. omši a občerstvení (sv. omša začína o 13.00) od 14.30 do 16.30 v Kostole na 14 Melior St, London SE1 3QP, v Kaplnke Božského Srdca Ježišovho. Stretnutia sú pre každého, kto má záujem prísť. Môžete sa prihlásiť cez uvedené emaily v sekcii “duchovný život” alebo jednoducho prídete o 14.30 na dohodnuté miesto. Tešíme sa na Vás!

Príprava detí, ktoré sa i v prítomnosti svojich rodičov chystajú na Prvé sväté prijímanie, býva každú nedeľu po sv. omši a občerstvení (sv. omša začína o 13.00) od 14.15 v Kostole na 14 Melior St, London SE1 3QP, v Kaplnke Our Lady of La Salette. Info ohľadom prípravy = po osobnom alebo emailovom kontakte  na otca Jozefa alebo jáhna/diakona Zdeněka info@velehrad.org. Pozývame medzi nás! Prvé sväté prijímanie pre deti našej farnosti bude počas sv. omše na Slávnosť Najsvätejšieho Kristovho Tela a Krvi – v nedeľu 14.06.2009 o 13.00 v Kostole na Melior Street.  

Odpoveď