Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 7. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK „A“ / 19. – 26. 02. 2017/

DVERE kostola Our Lady of La Salette_2

  1. Liturgický kalendár:
Deň týždňa Liturgický sviatok Liturgický stupeň slávenia
pondelok féria
utorok féria
streda Katedra sv. Petra, apoštola sviatok
štvrtok sv. Polykarpa, biskupa a mučeníka spomienka
piatok féria
sobota féria
nedeľa 8.nedeľa v období cez rok slávnosť
  1. Sväté omše tento týždeň:
deň týždňa čas v jazyku
pondelok
utorok    
streda 19.30 slovensky
štvrtok
piatok 19.00 anglicky spoločne s anglickou farnosťou
sobota    
nedeľa 13.00  

19.30                   

slovensko-česky

slovensky

  1. Úmysly Apoštolátu modlitby na mesiac február:
Všeobecný Prosme, aby všetci, čo sú skúšaní životom, najmä chudobní, utečenci a tí, o ktorých spoločnosť nestojí, našli v našich spoločenstvách prijatie a útechu
Úmysel KBS Aby sme hrozbu fundamentalizmu a extrémizmu premáhali rešpektom, kresťanskou láskou k blížnemu a vzájomným dialógom

SCM DÁVA DO POZORNOSTI:

4. Dňa 14. februára sa slávil v celej Európe sviatok sv. Cyrila a Metoda a sv. Valentína. Tieto dva sviatky v sebe spájajú moment viery a jej šírenia, svedectva o Kristovi a jeho Cirkvi a sviatok Valentína je o láske, vzťahoch, či pozornostiach. Kreatívna skupina SCM v Londýne pre vás pripravila na túto nedeľu (19. februára) dotazník,  prostredníctvom ktorého Vás chceme požiadať, aby ste sa pravdivo vyjadrili ohľadom života na misii. Dúfam, že budete mať “zlaté srdcia”, poskytnete svoje návrhy, postrehy i požiadavky a za vyplnenie máme pre vás “Valentínsky darček”- pekné pero, ktoré si môžete ponechať a malé prekvapenie pred odchodom pri dverách.” Vyplnený dotazník môžete po sv. omši odovzdať označeným členom uvítacieho tímu. Ďakujeme.

5. Dňa 26. februára 2017 o 14.00 hod. sa uskutoční v kostole SCM Our Lady of La Salette and St Joseph koncert Slovenskej vokálnej skupiny Mystic Choir. Srdečne vás pozývame na tento koncert. Môžete pozvať aj vašich priateľov, či známych. Vstup na koncert je zdarma, prispieť môžete formou dobrovoľného príspevku po koncerte.

6. V piatok 24. februára 2017 po svätej omši, ktorá začína o 19.00, sa bude upratovať kostol od 19.30 hod. Opäť je tu možnosť pre kohokoľvek prispieť svojou službou misii a poslúžiť tak všetkým. Je potrebné upratať v sebe, pod sebou i okolo seba :). Pri dobrej nálade a v partii sa aj porozprávať, aj spraviť potrebné a užitočné. Rovnako touto cestou možno nachádzať odpovede v živote na mnohé otázky, vytvárať vzťahy, spoznávať seba, svoj charakter, vieru a cestu k Pánovi. Príď, si nielen vítaný, ale tiež očakávaný.

Odpoveď