Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

VEČER MODLITIEB A CHVÁL

modlitba-chvál

Drahí priatelia!

Čas očakávania príchodu nášho Spasiteľa na tento svet vrcholí a mnohí z nás sa ani nestihli pozastaviť a uvedomiť si, o čom vlastne advent je. Zaneprázdnení predvianočným nakupovaním a za hluku kolied ľahko prehliadneme Boží hlas – to tiché volanie v ľudskom srdci.

Mária počula ten hlas a odpovedala áno, načo z jej srdca vytryskol chválospev Magnificat. Pastieri bdeli a ako prví počuli tú radostnú zvesť, aj chválospev anjelov a nebeských zástupov: “Sláva Bohu na výsostiach a na zemi pokoj ľuďom dobrej vôle!”

 Pozývame ťa pripojiť sa k Márii a anjelom, vzdať Bohu chválu v stredu 21.12.2016 v SCM na Melior Street. Začíname o 7.30 pm sv. omšou, po ktorej nasledujú chvály, a ukončíme s malým občerstvením na záver. Nepremárnime posledné dni tohto vzácneho času a pripravme v srdci miesto pre nášho Kráľa!

 Požehnaný zvyšok adventu vám praje

SCM Worship Team

banner chvaly_21_12_2016

Odpoveď