Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Pozdravujeme snúbencov a všetkých Vás…

snoubenci_ludvig

Pozdravujeme snúbencov a všetkých Vás, ktorí by ste sa chceli stretnúť a vzájomne si pohovoriť o rodine, o Sviatosti manželstva, o živote ako takom… Prídu medzi nás manželia, lekár, kňaz, psychológ i trvalý jáhen/diakon. Stretnutia sa uskutočnia počas nediel v mesiaci február/únor 2009 – 08. feb & 15. feb & 22. feb v Kostole na 14 Melior Street, London SE1 3QP, po svätej omši a občerstvení (sv. omša začína o 13.00) od 14.30 do 16.30. Stretnutia sú pre každého, kto má záujem prísť a nie je potrebné dopredu sa prihlasovať. Tieto stretká môžu byť pre snúbencov zároveň “kurzom predmanželskej prípravy” a po ich absolvovaní im budú vydané náležité potvrdenia. (Obrazek a logo pripravy s laskavym svolenim autora: © Pavel Beneš, 2006 www.benes.cz)

Tešíme sa na Vašu účasť!

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

3 odpovedí

  1. Mila Katko a Lubosi, Ted dokoncujeme prvni letosni predmanzelskou pripravu, ktera probihala v kostele na Melior Street trikrat, vzdy v nedeli odpoledne. Zakonceni pripravy probehne pristi nedeli 22.2. Dalsi priprava muze byt bud individualni, po domluve s Otcem Jozefem, nebo v prubehu roku opet v kostele na Melior Str – termin v tuto chvili neni znamy.

  2. Diky za omsu svatu, spev i stretnutie o vztahu muza a zeny atd. Ako casto tieto stretnytia byvaju a kolko pred sobasom sa je potrebne na ne i na samotny sobas prihlasit? moc dakujeme, lubos&katka

  3. Dakujeme za dialogy o rodine a zivote, za to, ze ste medzi nas pozvali duchovnych, manzelov, lekarku i psychologa. Vobec sme netusili, ze mate o nas mladych taky hlboky ludsky, duchovny i odborny zaujem! Radi budeme prichadzat castejsie. Nech vas Pan nadalej zehna a ochranuje vo vasom poslani! vasi norika&danny

Odpoveď