Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Stretnutie krajanov vo Warringtone

warringotn 2Milí priatelia, v krátkom čase sa bude mať možnosť, vďaka obetavým Slovákom, stretnúť početná komunita krajanov aj v meste Warrington na spoločnej bohoslužbe a agapé.
Slovenská katolícka misia v Londýne a ochotní dobrovoľníci a aktivisti Ondrej a Jozef (z Liverpoolu) vás pozývajú vytvoriť spoločenstvo vo viere vo Warringtone aj na základe krajanstva. Komunita sa stretne na slávení Eucharistie (sv.omše) v sobotu 07. júna 2014 o 19.00 hodine v kostole St. Benedict vo Warringtone (Rhodes Street, Warrington, Cheshire, WA2 7QE) http://stmarysandstbenedictswarrington.co.uk/wp-content/themes/church/stbenedict.php.

Srdečne pozývame Slovákov, ich priateľov, bratov z Českej republiky, proste všetkých, prežiť spoločne v túto nedeľu slávenie Turíc (slávnosť Zoslania Ducha Svätého na apoštolov), aby sme aj my dostali z darov Ducha Svätého.

“Dedičstvo Otcov, zachovaj nám, Pane!”

Nezabudni priniesť niečo “pod zub” ako prejav zdieľania :)

Odpoveď