Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Duchovná obnova

V sobotu 29.11.2008 od 10.00 do 14.30 bude v kaplnke Velehradu duchovná obnova. Program : 10.00 úvodná modlitba, otvorenie a 1.prednáška, 11.00 2.prednáška, 12.00 obed (McDonald, KFC, Subway etc. = každému prajeme dobrú chuť!..), 13.30 svätá omša s poďakovaním Pánu Bohu (Te Deum), 14.30 záver. Počas duchovnej obnovy možnosť adorácie Oltárnej sviatosti, svätej spovede či duchovného rozhovoru. Svačinu a dobrú náladu so sebou – pozývame!
Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

3 odpovedí

  1. Pozdravujem Vás. Dostal som sa na Vasu stranku az dnes. A pri jej prezerani ma zaujala tema tej duchovnej obnovy ktoru ste mali 29.11.2008. Mam prosbu, dal by sa zaslať text na moju e-mail adresu? Ďakujem.
    S prianim požehnaného prežívania Adventu a radostnej prípravy na príchod Pána a žičením Božieho požehnania Vašej misii ostava kaplan Michal, Sp.Nová Ves

  2. Tematem duchovni obnovy bude priprava na Advent takovym novym zpusobem. Kazdou nedeli adventni ma Buh pro nas pripraveny zcela konkretni dar… o tom bude tato obnova. Priprava na prijeti techto ctyr daru: vnimavosti (pro dobro), schopnosti tesit druhe, ustoupit do pozadi, statecnosti… Diakon Zdenek

  3. Dakujeme Duchu Svatemu a Otcom za pripravovanu duchovnu obnovu na Velehrade. Budeme sa s Vami duchovne spajat samoska o deviatej hodine vecer :)A aka Bude tema? + P.

Odpoveď