Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 7. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 23. 2. – 2. 3. 2014 /

timthumb.php1. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Modlitba Korunky Božieho milosrdenstva bude na budúcu nedeľu o 15.00 hod. a po nej modlitba slávnostného ruženca. Pozvaní sú všetci, nielen tí, ktorí patria do ružencového spoločenstva. Stretnutie modlitbového spoločenstva bude v obývačke fary.

3. Dávame vám do pozornosti, že pôstna duchovná obnova našej misie sa uskutoční 15.-16. marca 2014. Hosťom bude známy slovenský kazateľ a kňaz Ján Buc a hudobnými hosťami budú manželia Zuzka a Ferko Venglikovci. Program duchovnej obnovy bude zverejnený na budúcu nedeľu. Všetci ste srdečne pozvaní!

4. Taktiež bude budúcu nedeľu (1. nedeľa v mesiaci) zbierka na kvety pre náš kostol. Ti, ktori by ste chceli prispieť, môžete dať peniaze alebo kvety kostolníkovi Jožkovi.

5. Upratovať kostol budeme v piatok 28. februára 2014 po večernej svätej omši. Ďakujeme za každú ochotné srdce a ruky ako formu príspevku k tejto službe Bohu, Cirkvi i SCM.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

STÁLE HĽADÁME A PONÚKAME

a. Hľadajú sa dobrovoľníci ochotní pomôcť s prevádzkou (obsluhou) nášho občerstvenia po nedeľných svätých omšiach, to jest s jeho prípravou pred nedeľnou omšou a jeho zatvorením o 16.00 hodine. Záujemcovia nech sa prihlásia po sv. omši u kostolníka Jožka, ktorý Vás do tejto služby rád zaškolí.

b. Ak chcete dostávať čerstvé správy z misie emailom, zaregisturjte sa na webstránke SCM (www.scmlondon.org). Registrácia je jednoduchá a rýchla. Každý pondelok vám príde do jedného emailu súhrn toho, čo bolo pridané na webstránku SCM (oznamy, podujatia, správy, fotografie a videá, tipy ap.)

c. Biblické stretnutia s o.Michaelom (v angličtine) sú prístupné pre všetkých. Konajú sa pravidelne každý piatok po svätej omši približne o 19.45 hod. v obývačke o. Michaela

Odpoveď