Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 5. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 9. – 16. 2. 2014 /

timthumb.php1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Školastiky, panny – spomienka
Utorok – Preblahoslavenej Panny Márie Lurdskej
Piatok – sv. Cyrila, mnícha, a sv Metoda, biskupa, patrónov Európy – spomienka

2. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

3. Chcem sa poďakovať tým, ktorí podporili misiu dodaním kopírovacieho papiera. Ušetrili sme tým najmenej 100,- GBP.

4. Dávame vám do pozornosti, že pôstna duchovná obnova našej misie sa uskutoční 15.-16. marca 2014. Hosťom bude známy slovenský kazateľ a kňaz Ján Buc a hudobnými hosťami budú manželia Zuzka a Ferko Venglikovci. Bližšie informácie uverejníme časom. Všetci ste srdečne pozvaní!

5. Hľadajú sa dobrovoľníci ochotní pomôcť s chodom (obsluhou) nášho občerstvenia po nedeľných svätých omšiach, to jest s jeho prípravou pred nedeľnou omšou a jeho zatvorením o 16.00 hodine. Záujemcovia nech sa prihlásia po sv. omši u kostolníka Jožka, ktorý Vás do tejto služby rád zaškolí.

6. Ak chcete dostávať čerstvé správy z misie emailom, zaregisturjte sa na webstránke SCM (www.scmlondon.org). Registrácia je jednoduchá a rýchla. Každý pondelok vám príde do jedného emailu súhrn toho, čo bolo pridané na webstránku SCM (oznamy, podujatia, správy, fotografie a videá, tipy ap.)

7. Biblické stretnutia s o.Michaelom (v angličtine) sú prístupné pre všetkých. Konajú sa pravidelne každý piatok po svätej omši približne o 19.45 hod. v obývačke o. Michaela.

8. Milí priatelia Slovenskej katolíckej misie, pozývame Vás na Fašiangovú zábavu v sobotu 22. februára 2014. Zabávať sa budeme od 18.00 do 23.00 pri dobrej hudbe, tanci a tradičnom slovenskom občerstvení v spoločenských priestoroch farnosti St. Agnes na Crickelwood. Dress code: Smart-Casual. Lístky si môžete zakúpiť kaźdú nedeľu po poludňajšej sv.omši alebo objednať u Ľuba Košúta mail: lubos_kosut@yahoo.co.uk .
Cena lístka je £15. Počet lístkov je limitovaný na 80 kusov. Teśíme sa na Vás.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď