Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Divadelné predstavenie v SCM – Mučeníci slova I. a II.

IMG_0146Milí priatelia!

Srdečne vás pozývame na kompletné divadelné predstavenie o sv. Cyrilovi a Metodovi, ktorý má názov Mučeníci Slova I a II. V lete sme pre vás hrali prvú časť, teraz si budete mať možnosť pozrieť celé predstavenie s prestávkou po prvej časti. Divadelné predstavenie sa odohrá na druhú adventnú nedeľu 8. decembra 2013 o 14.30 hod.

Toto predstavenie bude slávnostne uzatvárať Rok sv. Cyrila a Metoda, a preto aj v našej misii mu venujeme celé popoludnie až do piatej hodiny. Káva a čaj budú v tento deň dostupné iba do 2.30 pm a cez divadelnú prestávku.

Hrať pre vás budú naši ochotníci, uvidíte aj nejakých nových, výborných hercov. Divadelný tím sa na vás teší a sľubuje, že sa opäť dobre pobavíte, zasmejete aj rozcítite.

Posledná dôležitá informácia: toto predstavenie bude posledné, čiže bude to derniéra. Zároveň bude simultánne tlmočené do angličtiny, a teda môžete naň pozvať aj tých priateľov, čo nerozumejú po slovensky.

 

 

Odpoveď