Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Společná každodenní modlitba

Naše stále se rozrůstající a početnější komunita potřebuje víc a víc vzájemné propojení, sjednocení. Přibývá návštěvníků bohoslužeb, zájemců o svátosti všeho druhu. Jsme tomu rádi. Uvědomujeme si, že to není samozřejmé, že se jedná o nezaslouženou milost Boží, prosíme o vaše modlitby a navrhujeme, abychom se společně sjednotili každý den v 9pm, ať už jsme kdekoliv ke společné modlitbě, dlouhé, jak každý uzná za vhodné.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

3 odpovedí

  1. Nuz.. krasna myslienka.. aj ked niektori v inej casovej zone… zacnu o ich 9pm a ti, ktori su GMT v ich casovej zone.. tak to bude aj prepojene!

  2. Ano, myslim, ze prave na toto sme vsetci cakali!!! Vzajomne sa za seba modlit = modlit sa za ‘nasu ludsku jednotu’ ci uz v Londyne, Bratislave alebo v Prahe = na uskutocnenie tohto poslania sme vsetci velmi potrebni – ci uz si C ech, Slovak, Anglican alebo… potrebujeme prave i Teba!!! Dakujeme!!! Pavuk Jozef = jozefp

  3. pozdravujem , a je to velmi potrebne si myslim…je to spravny cas. kazdysi nastavi na tu 9.00pm. budik a spomenie si na modlitbu….super.
    jozefp.

Odpoveď