Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Svätá omša a sviatosť zmierenia v Peterborough pred Veľkou nocou

stlukes2Drahí priatelia,

niektorí veriaci z Peterborough oslovili kňaza a požiadali ho, či by nebolo možné prísť vyslúžiť sviatosť zmierenia pred veľkonočnými sviatkami. A takejto milej, dôležitej a naliehavej žiadosti sa nedá nevyhovieť. Veď sláviť Zmŕtvychvstanie Krista nielen “vyspovedaný s čistou dušou”,  ale hlavne zjednotení s ním vo viere a obete lásky, je obsahom veľkonočného posolstva.

Z tohto dôvodu bude svätá omša mimoriadne dňa 27. marca 2013 (streda) o 6.30 pm na zvyčajnom mieste v St. Luke´s Church v Peterborough.

Sviatosť zmierenia sa bude vysluhovať pred svätou omšou od 6pm do 6.30 a potom hneď po svätej omši do 8.30pm. Všetci ´hriešnici´, ktorí chcú pocítiť dotyk milosrdnej odpúšťajúcej a pozdvihujúcej lásky, zažiť ovocie vykupujúcej smrti a zmŕtvychvstania Ježiša Krista, Božieho Syna, sú s radosťou vítaní :-).

Odpoveď