Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA NEDEĽU KRSTU KRISTA PÁNA / 13. – 20. 1. 2013 /

timthumb.php1. Sv. omše tento týždeň:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm
Nedeľa – 1.00 pm a 7.30 pm

2. Ak by si chcel niekto dať posvätiť svoj príbytok kňazom, nech to nahlási v sakristii kostola mne osobne s uvedením adresy, telefónneho čísla, emailovej adresy a navrhnutím dátumu, kedy by chcel si dať posvätiť svoj príbytok.

3. Pozývame vás v tomto Roku viery a Roku sv. Cyrila Metoda k tichej adorácii pred vystavenou sviatosťou Oltárnou v stredu od 18.30 hod.

4. Srdečne vás pozývame na celodennú duchovnú obnovu, ktorá sa uskutoční 16. februára 2013 od 10.00 hod. v SCM. Bude ju viesť evanjelizačný tím z Prešova. Detaily budú poskytnuté v najbližšej dobe na webovej stránke SCM a na Facebooku.

5. Dnes a zajtra je ešte možné navštíviť a vzdať úctu sv. Jánovi don Boscovi v katedrále diecézy Southwark pri jeho relikviách.
Adresa: St George’s Metropolitan Cathedral, Southwark,156 St George´s Road, SE1 6HX
Sunday 13th

  • Pilgrim Experience 3:30pm – 5:30pm, Holy Mass 6pm

Monday 14th

  • Pilgrim Experience 8am – 12noon
  • Holy Mass 12:30pm
  • Pilgrim Experience 2pm – 4pm
  • Closing Liturgy 4pm

6. Voľba Farskej rady.
Súčasťou návštevy auxiliárneho westminsterského biskupa Alana Hopesa, ktorý má na starosti etnické skupiny vo Westminsterskej diecéze, kam patrí aj naša SCM a zmluvy uzatvorenej medzi SCM a diecézou Westminster bola i dohoda o ustanovení Farskej rady.
Kódex cirkevného práva, ktorým sa riadi celá Katolícka Cirkev na svete a všetci jej členovia, pojednáva aj o tejto skutočnosti.
Teraz po svätej omši nasleduje predstavenie kandidátov na členov FR k voľbám, ktoré sa uskutočnia v našej misii v nedeľu 27. januára 2013 rovnako po poludňajšej svätej omši.
Z predstavených kandidátov budete mať možnosť vybrať konkrétny počet členov FR. Bližšie informácie o priebehu voľby vám bude oznamované postupne počas nasledujúcich nedieľ.
Volieb sa môže zúčastniť každý stály člen misie, ktorý dovŕšil 18 rokov a žije aktívne v SCM minimálne 1 rok.

7. Príprava ku sviatosti manželstva bude v sobotu 19. januára 2013 od 9.30 hod. pre prihlásených.

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

Odpoveď