Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Taká obyčajná ? nedeľa…

Počas svätej omše na Melior St o 13.00 sme Sviatosťou krstu medzi nami privítali malého nového farníka, ktorého meno je Danny Dušan Minarčík a rodičom Dušanovi Minarčíkovi a Zuzane Kašubovej sa narodil 12.10.2008. Krstnými rodičmi sa stali Peter Kašuba a Miroslava Zadubanová. Prítomní boli i ďalší príbuzní a priatelia. Prosíme Vás o modlitbu za Dannyho Dušana, za jeho rodičov, krstných rodičov, príbuzných i za celú našu londýnsku komunitu…

Keďže bola 1. nedeľa v mesiaci, o 15.00 sme na Melior St mali i stretko “téma zo života”. Misionár z Ďalekého východu (pracuje v meste Jakutsk, Rusko) Otec Marek Galis SDB nám na stretnutí pútavou formou priblížil “pozemský i duchovný zápas o život”, ktorý vedú ľudia v tejto nám zatiaľ pomerne málo známej oblasti. Otec Marek, ďakujeme!!!

Počas sv. omší na Velehrade i Melior St sme mali i pobožnosť za všetkých zosnulých. Prosíme o modlitby za zomrelých počas celého roka, zvlášť teraz počas novembra (pre duše v očistci môžeme získať plnomocné odpustky 01.-08. november a čiastočné odpustky 09.-30. november).

Požehnaný týždeň Vám všetkým!!!

Odpoveď