Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Tichá adorácia pred vystavenou sviatosťou Oltárnou

Pravidelnou adoráciou pred vystavenou sviatosťou Oltárnou pokračujeme aj v Roku viery. Stretávame sa každú tretiu stredu v mesiaci pred svätou omšou o 18.45 hod., aby sme v tichom rozjímaní uvažovali o Ježišovom dare obety a lásky, ktorú nám zjavil svojím príchodom na svet, keď Boh prijal ľudskú prirodzenosť, aby sa “stal človekom” a ktorý nás vykúpil a spasil svojou smrťou na kríži a zmŕtvychvstaním, aby sme spolu s ním povstali k novému životu.

Osobný rozmer viery je treba prežiť v oslave, pokore a vďačnosti Bohu za dar milosti, ktorej sa nám dostalo.

Pozývame vás všetkých do spoločenstva, kam krstom patríme, aby sme v tichej osobnej modlitbe v Ježišovej eucharistickej prítomnosti uvažovali nad veľkosťou jeho dobroty, ktorú nám zjavil  a priblížil nás tak k poznaniu a zážitku každodennej božej prítomnosti v nás a medzi nami.

Najbližšia tichá adorácia pred vyloženou sviatosťou Oltárnou bude v stredu 21. novembra 2012 o 18.45 hod. v kostole SCM Our Lady of La Salette and St. Joseph.

Odpoveď