Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

OZNAMY NA 22. NEDEĽU V OBDOBÍ CEZ ROK / 2. – 9. 9. 2012 /

1. Liturgický kalendár:
Pondelok – sv. Gregora Veľkého, pápeža a učiteľa Cirkvi – spomienka
Piatok – sv. Marka Križina, Melichera Grodzieckého a Štefana Pongrácza, kňazov a mučeníkov – spomienka
Sobota – Narodenie Panny Márie – sviatok
Nedeľa – Narodenie sv. Jána Krstiteľa – slávnosť

2. Sv. omše tento týždeň ako zvyčajne:
Streda – 7.30 pm
Piatok – 7.00 pm (v anglickom jazyku spolu s anglickou farnosťou)
Nedeľa – 1.00 a 7.30 pm

3. V piatok bude po svätej omši vyložená sviatosť Oltárna a bude krátka pobožnosť na prvý piatok v mesiaci. Na záver bude požehnanie so sviatosťou.

4. V sobotu o 12.30 je ďakovná sv. omša v katedrále Southwark na záver Olympijských a Paralympijských hier v Londýne, na ktorú ste srdečne pozvaní.

 5. Na budúcu nedeľu privítame našich úspešných paralympionikov opäť v našom kostole aj s medailami. Srdečne vás všetkých pozývam na stretnutie s nimi.

 6. Stretnutie nových katechumenov (dospelých) ako aj tých, ktorí sa už rok pripravujú k sviatosti birmovania, bude 16. septembra 2012 po poludňajšej svätej omši, ktorá je o 13.00 hod. Prosím, aby ste si zariadili čas tak, aby ste mohli tu byť prítomní.
Úvodné stretnutie povedie Lenka Hodorová a Gabriel Guniš.

7. Prvé stretnutie detí, ktoré rodičia prihlásili na prípravu k 1.sv.prijímaniu, bude tiež 16.septembra 2012 po poludňajšej svätej omši, ktorá je o 13.00 hod. Prosím, aby ste si zariadili čas tak, aby ste mohli tu byť prítomní.
Úvodné stretnutie povedie Martina Vajdová.

 8. Hľadáme dobrovoľníka, ktorý by pomáhal pri príprave ku sviatostiam detí a 1.sv.prijímaniu. Táto skutočnosť si vyžaduje aj vybavenie istých povolení a registrácie. Prihlásiť sa môžu u správcu misie alebo u Martinky Vajdovej.

 9. Dnes popoludní bude pokračovať program paralympijských hier v našej misii kvízovým popoludním a možnosťou občerstvenia. Ste všetci srdečne pozvaní.

 

Fr Tibor Borovský
duchovný otec SCM
Ethnic Chaplain of SCM

 

 

Odpoveď