Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Ahoj snúbenci!

Pozdravujeme všetkých snúbencov Czech & Slovak Catholic Chaplaincy in London, UK. Nakoľko sa nám nenápadne ale isto blížia nedele: 18. & 25. máj & 1. jún 2008, dávame Vám do Vašej pozornosti tieto termíny kurzu predmanželskej prípravy. Sú pre tých z Vás, ktorí bývate a pracujete v Londýne a okolí. Počas týchto nediel sa zídeme v Kostole na 14 Melior Street, London SE1 3QP, od 14.30 do 17.00 (pre nových z Vás – presná mapa a adresa s popisom cesty do Kostola www.velehrad.org sekcia “kontakt”). Dulezite otazky ke stazeni.

Pre tých z Vás, ktorí žijete a pracujete mimo Londýn (napr. tí z Vás, ktorí ste nás kontaktovali z – Manchester, Lancaster, Shefield, Oxford atd.), je pripravené celodenné predmanželské stretnutie. Toto stretnutie sa uskutoční v Kaplnke Velehradu, 22 Ladbroke Square, London W11 3NA, v sobotu 24. mája 2008 od 09.00 do 17.30 (pre nových z Vás – presná mapa a adresa s popisom cesty na Velehrad www.velehrad.org sekcia “kontakt”).

Ak by žiaden z týchto termínov niektorým z Vás nevyhovoval, sú pripravené i ďalšie termíny snúbeneckej prípravy.

Tešíme sa na osobné  stretnutia s Vami!                                                              

Váš tím participujúci na predmanželskej príprave snúbencov

 

Odpoveď