Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Hello, ponukame ubytovanie v Golders Green alebo Notting Hill. V pripade zaujmu volaj Stano 07783415106 alebo Palo 07841675386.

  2. Ahojte Volam sa Jozo a od 1.7. budem pracovne v Londyne hladam ubytovanie priblizne na dva mesiace v okoli Canary Wharf najlepsie jednopostelovu izbu.
    Dakujem a prajem vam vsetkym pekny den
    Kontakt 00421 903 747 385

  3. Hladam spolubyvajucu do velmi pekneho dvojizboveho bytu v St. Albans. Telefon -07513392400

  4. PRE IRENU… to cislo by malo byt v tvare 004479 57 86 03 67

  5. Reaguju na nabidku bydlení co psal Maťo. Telefonovala jsem z České republiky a číslo nefunguje, tak nevím, do jakého tvaru ho mám dat. Já bych o vaši nabídku měla velký zájem!!Přijela bych asi v půlce července. Možná aj dřív. Irena Jurčíková, Velehrad (ČR) irisek@email.cz

  6. Ahojte, sme slovenka rodinka, byvame v 3 zone, ponukame na prenajom double room v rodinnom domceku, izba je plne vybavena, slnecna, cista,blizsie informacie na t.c 079 57 86 03 67….

  7. Opravujem sa, bola uvedená nesprávna email adresa na Kelly.

    Hi, my family living in East Sheen is looking for a nanny live in or live out. They have got 2 boys – aged 2 and 4years, very well behaved. Salary depends on experience. Start date 21th of July at latiest. Pls send your CV to Kelly: kelly.a.joscelyne@uk.pwc.com

    Rodina je veľmi nice, austrálčania, pracujem pre nich už skoro rok a pol. Práca zahrňa plnú strostlivosť o chlapcov, čo znamená komunikatívna znalosť Aj potrebná. Dôvod môjho odchodu je – chcem sa vrátiť na Slovensko a pracovať tam. Letím 20.7., takže nástup od 21.7. – alebo týždeň skôr – ideálne. :-) Elena, Kontaktujte Kelly, pls!

  8. Hi, my family living in East Sheen is looking for a nanny live in or live out. They have got 2 boys – aged 2 and 4years, very well behaved. Salary depends on experience. Start date 21th of July at latiest. Pls send your CV to Kelly: kelly.a.joscelyne@uk

    Rodina je veľmi nice, austrálčania, pracujem pre nich už skoro rok a pol. Práca zahrňa plnú strostlivosť o chlapcov, čo znamená komunikatívna znalosť Aj potrebná. Dôvod môjho odchodu je – chcem sa vrátiť na Slovensko a pracovať tam. Letím 20.7., takže nástup od 21.7. – alebo týždeň skôr – ideálne. :-) Elena Kontaktujte Kelly, pls!

  9. Ahojte. Sme dve studentky a cez mesiace jul-august zhaname pracu v Londyne. Ak by ste mali nejake info prosim ozvite sa na mail jana.hlodakova@yahoo.com. DAKUJEM

Odpoveď