Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Pekny den prajem

    chcem sa opytat, ci neviete o nejakej praci cez leto, v Londyne, pripadne v inej casti Anglicka. Rada by som pracovala v krestanskom prostredi, alebo v krestanskej rodine ako nanny.
    Ak by ste mi vedeli poradit, velmi mi to pomoze.
    Dakujem
    kontakt na mna: peknyden123@gmail.com

  2. Sme slovenska rodinka byvame v Isleworth-pri Hounslowe, v rodinnom dome,ponukame do prenajmu 1 vecsiu izbu na poschodi,kuchyna je plne vybavena, k dispozicii je internet , zahrada, garaz a besplatne parkovanie pred domom.Cena za izbu je 120 libier na tyzden s bilmi+ mesacny depozit.Ak vas zaujal nas inzerat prosim volajte na 079 57 86 03 67 Martin…Dakujem Blizsie informacie na telefone.

  3. Ahojte,
    ponukam velku izbu s dvoma postelami a gaucom od 18.6. do 8.7. zatial docasne. Plati sa so vsetkym 110£ za tyzden za celu izbu. Je to v bezpecnej casti, v 2. zone blizko Victoria station. Izba bude mozno volna celkovo od 18.6. dlhodobo, ale zatial nie sme rozhodnuti ako dalej. Ak by mal niekto zaujem mat na zaciatok dobre ubytovanie, ozvite sa. Monika – 07516566305.

  4. Mili terajsi obyvatelia Velehradu,

    je tomu uz niekolko rokov co som u Vas chvilu pobudla a vratila sa na SK,
    ale uz dlhsiu dobu zhanam staru znamu, ktora je este pravdepodobne v LDN.
    Bolo by mozne zavesit na nastenku prosbu o kontakt na jej mobil a ked sa k
    nemu dopracujete mi ho preposlat na adresu:

    andreakcs1@post.sk?

    Jedna sa o sl. Marcelu Polackovu.

  5. Si chlapec a hladas ubytovanie? O 1.juna sa nam uvolnuje postel v dvojpostelovej izbe. Lokalita Finchley Central, Byt je so zahradou, s grilom, kuchyna plne vybavena aj pre narocneho, moznost slovenskych a ceskych tel. programov a internetu. blizsie info. Laci 07920523706

  6. ahojte, sme tri kamaratky zo Slovenska a hladame pracu na letne mesiace v akejkolvek casti londyna, mame jedinu podmienku, aby sme boli vsetky tri pokope. Ak by nam niekto vedel poradit alebo pomoct dohodit nejaky job, tak nas prosim kontaktujte. dakujeme velmi pekne a prajeme pekny dnik!
    Kontakt: v.jurgovska@gmail.com
    tel.cislo: 0904 930 755
    0907 082 940

  7. ahojte.
    hladam si pracu v uk. prave som ukoncila vs technickeho-ekonomickeho zamerania. som vsak bez praxe v odbore. rozhodla som sa odist min. na rok do uk za pracou. nieco si zarobit a zlepsit kusok anglictinu. prilietam uz 24. maja a som zatial bez prace. nemam velke oci – na zaciatok by som brala asi cokolvek. ak by ste mi vedeli cosi poradit, prosim napiste: misagondova@gmail.com, pripadne zavolajte: 00421902239466. vopred dakujem za pomoc. michaela

  8. Dobry den, sme styri studentky zo Slovenska, do Londyna priletime 15teho juna a zdrzime sa do 15temo septembra, hladame ubytovanie. 2 izby by boli idealne. Ak ma niekto k dispozicii byt, prosim dajte vediet na ninke@post.sk. Ak viete o nejakej praci budeme tiez rady. Dakujeme.

  9. ahoj, hladam si pracu ako cleaner, nanny…
    som v londyne 5 mesiacov a taktiez niekoho s kym by som sa mohla porozpravat slovensky alebo aj anglicky. ahoj jana

  10. Kontakt na mě: Zdeněk Pokorný, tel.07942371074, email:pokoraz@seznam.cz, diky.

Odpoveď