Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Ponuka prace 4-6 tyzdne info na cisle 075 449 555 23 alebo mail.

  2. naozaj suuurne hladam akukolvek pracu mam skusenosti na stavbe, v servise a predaji bicyklov. Vezmem aj brigadu napr roznasanie letakov,praca v sklade a ine
    Email: riccogi@gmail.com

  3. Prosime o modlitby za obete zemetrasenia na Haiti ako aj za ich rodinnych prislusnikov. Odpocinutie daj im vecne Pane a Tvoje svetlo nech im svieti az naveky. +

  4. PRONAJEM 2 POKOJU, NORTHAMPTON

    Pronajmu 2 pokoje (1 single, 1 double) v Northamptonu (NN4 8BX). Pokoje kompletne vybaveny. Cena za single £60 tydne, double od £70 (internet a ucty v cene). Telefon: 07738339982, 07898628073.

  5. Dobry vecer,checla by som sa spytat co niekto neviete o job ako factory worker,picker and packer,any warehouse job.Hocico by nam pomohlo.jedna sa o pracu pre priatela.Byva na juhu Londyna,no v tejto chvili hociktora cast Londyna prichadza do uvahy,no uprednodtnujeme juh Londyna.
    Akekolvek ponuky,prosim volajte najpr mne 07895900138 Marika.Dakujem.Boh Vas zehnaj

  6. Ponukam dopravu osob (8 miest) aj tovaru do 1tony zo SR a CZ do a z Londyna, resp.z GB.kontakt: +421948048962, alebo stefanjancus@gmail.com

  7. Consensa Care Group Ltd is specialising in Residential Care for Mental Health, Acquired Brain Injury and Learning disability in East London (Stratford, Manor Park, Plaistow and Ilford).
    Due to expansion of the company we are currently recruiting for the following full time positions: Rehab/Support Workers.
    We offer Competetive Rates, Training, Benefits & Development
    Consensa Care is an equal opportunity employer.
    To apply pls call 02085510030

  8. Hladame vo firme junior alebo senior php developera. Firma sa nachadza v Hemel Hempstead (cca 30 minut vlakom z Euston Station). Plat bude ponuknuty podla skusenosti. Fluent anglictina je podmienkou. Ak chcete uplatnit svoje vedomosti a odborne skusenosti alebo poznate niekoho kto by mal zaujem dajte vediet 😉

    Martin

  9. potrebuje niekto pomoc v domacnosti- zehlenie, upratovanie- HAROLL WOOD, HAROLL
    HILL, BRENTWOOD
    Zehlim aj doma do 24 hodin. Telefon 07908823640.

  10. Chcela by som velmi pekne poprosit o modlitbu za mojho svokra, bol diagnostikovany s agresitnym tipom rakoviny zaludka a kostnej drene.
    Verim,ze kazdym Otcenasom mu mozeme vyprosit milost pokojneho priebehu jeho choroby a ak Boh da mozno aj zazraku uzdravenia. Nadej umiera posledna.
    Velmi pekne dakujeme. Martina a Nandi Ferkovics

Odpoveď