Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Miliony CAWOW vsetkym DD

    Ja len ze som sa ocitol bez prace…. a tak beham kade tade a hladam … a hladaaaaaaaaaam…
    Tak ak viete o niecom … tak mi prosim dajte vediet…. anglina na velmi dobrej urovni…. tak nieco take lepsie …. something sophisticated please….. dakujem velmi pekne….
    God bless
    Pali, gabaj.pavol@azet.sk

    moje cislo…. 079 384 662 43

  2. zdravim ponukam miesto v double room pre chalana nastup co najskor. byt je 5 min od metra manor hause je to piccadilly line konec 2 zony .byt je kompletne zariadeny mame aj internet na tyzden je to 45£ na mesiac 180£ + bills .

    kontakt -07749679575 alebo moses@pobox.sk
    s pozdravom jozef.

  3. Fr Edward Houghton, RIP
    /posted on 24 August 2009/

    It is with great shock and sadness that we have to announce that Fr Edward Houghton was fatally injured in a road accident in North Yorkshire on 21 August 2009.

    He was 40 years of age and had been a priest for just over one year. Our thoughts and prayers are with Fr Ed’s immediate family – his sisters and brother, at this time. We remember also the parish communities at Chiswick where he was Assistant Priest, and the Westminster Cathedral where he served his year as a Deacon.

    May he rest in peace.

    Diocese of Westminster

  4. cavte ponukam byvanie ASAP najlepsie od 26 augusta 60 P/W + 100 libier depozit. Post code SE12 je to 3 izbovy byt pre chlapca alebo skor dievca, byt je so zahradou. tel 077 161 996 51, majo

  5. Pre SALY!
    CIAO!Celu omsu v anglictine najdes v malej sedej knizke s cevenym nazvom A Simple Prayer Book a vydava to Catholic Truth Society. cena je 1,95. Najdes v nej vsetky Zakladne modlidby, Pripravu na Sv.Spoved, Ruzenec aj Sv.Omsu.Mam ju velmi rada!Je mala, nenapadna, ale super. Kupis ju v obchodoch s knihami, ktore su pri vacsich katolickych kostoloch. Jeden z nich je pri Westminster Cathedral na Victoria Station, kde byva Omsa Narodov a Narodnosti. Tam maju velmi dobry vyber Biblii aj ostatnej literatury.Pripadne vyskusaj na webe vydavatelstva: http://www.cts-online.co.uk
    Tak zarucene najdes tu knizku na stranke vydavatelstva.Chod na ich stranku http://www.cts-online.org.uk Potom -Online shop -Prayer & Devotion – Prayer books. Tretie od konca je ta seda. ale maju taku aj cervenu, alebo aj novinku modru v kozennej vazbe. dufam ze si vyberies, urcite Ti pomoze.

  6. Ponukame ZADARMO (staci si to vyzdvihnut):

    – SONY hifi vezu (radio, CD prehravac, zosilovac, 2 velke reproduktory) v ciernej farbe.
    – SONY video prehravac, strieborny
    – Kos na pradlo, plastovy v modrej farbe

    Zaujemcovia napiste email na ekac79@yahoo.com. alebo zavolajte 07900162212.

  7. Ahoj Tanicka, Feri a Simon! Velmi gratulujeme k prirustku do rodiny a vyprosujeme vela Boziho pozehnani a zdravi! Zdenek s rodinou

  8. Frantisek & Tatiana, gratulujeme k narodeniu vasho syna Simona! Pan s vami! Tanicka & Feri & Simon! BLAHOZELAME!!!

  9. Ahojte,
    nechysta sa niekto ist na Slovensko (Poprad) autom koncom augusta a potom naspat o 2-3 tyzdne. Rad by som sa zviezol s batozinou, samozrejme za poplatok :). Dajte mi prosim vediet na marcelinnino@post.sk
    Vopred dakujem

  10. Hi everybody :o)

    I’ll be visiting London with a friend from 13th-19th September
    and I’ll be glad if we can see each other sometime during that period :)
    So far I hope all of you are doing well.

    Katka (katarina.kotlarova@gmail.com)

Odpoveď