Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. DRIVERS required for collecting paper from offices in central London. You must be aged 25 or older with a C or C1 licence. Good English important. A knowledge of central London and UK driving experience an advantage but not essential. You must be physically fit, prepared to lift sacks of paper. 40 hours week.
    Call Tono on 07753562040 OR Email CV to tono@paper-round.co.uk

  2. zabudla som uviest cislo +44 7955 451 391
    Nina, 23

  3. Ahojte! Neviete niekto o volnej pozicii na aupair? Prisla som do Londyna s tym ze mam vybavene interview na au pair, ale rodina sa prestala ozyvat. Este, ze tu mam kamaratku, ktora ma hned ubytovala. Najradsej by som robila au pair, ale nevadi mi praca casnicky (mam prax 5 rokov), housekeeper. Najlepsie v okoli Guildfordu, ale moze byt aj inde.
    Dakujem vopred!
    Nina, 23

  4. Mili nasi priatelia v Londyne !
    Dovolte mi, aby som sa Vam touto formou podakoval za vsetky informacie, ktore uverejnujete na Vasej webovej stranke. Vdaka tymto informaciam sme velmi uspesne absolvovali nas tyzdnovy pobyt v Londyne minuly mesiac, za co sme Vam velmi povdacni. Sledujeme Vasu stranku uz dlhsiu dobu a tak sme stale v “obraze” o tom , co sa u Vas deje.
    V tejto suvislosti by som si dovolil dat Vam navrh na opravu niektorych udajov, ktore su uvedene v rubrike “Tipy”.
    Napr. bolo by vhodne upravit informaciu o prvej parnej lokomotive , ktora sa nachadza v Science Museum. Nejedna sa o prvu parnu lokomotivu, ale o toho casu najstarsiu lokomotivu.Dalej v muzeu Bank of England je mozne si podrzat nie kilo zlata, ale zlatu tehlu, ktora vazi 13 kg.
    Prosim berte tieto moje pripomienky ako navrh na spresnenie informacii.
    Este raz srdecna vdaka za vsetky informacie, ktore sme postupom casu ziskali z Vasej webovej stranky a ktore nam vo vyznamnej miere pomohli pri nasej navsteve Londyna.
    S uctou
    Julius Siska.

    ************************
    Ing. Julius Siska, CSc.
    Liptovska 1/19
    911 08 Trencin
    juliussiska@yahoo.com

  5. Pozehnany dobry den prajem. Vedel by mi niekto odporucit cenovo prijatelne ubytovanie v Londyne pre manzelsky par v dostupnosti metra predbezne v termine 3.8.-6.8.2008? (darcek k vyrociu)
    Vopred vrucna vdaka. Pavol a Andrea

  6. Hledam single pokoj v Londyne, na baraku s prijemnyma lidma, kteri davaji prednost klidu, soukromi a cistote, pred hlucnymi party.
    Dekuji, p.frilop@seznam.cz

  7. Ahojte. Hladam si pracu ako nanny v okoli Chiswick na poobedie alebo cely den. Mam 25 a referencie od dvoch rodin. Pracujem ako cleaner pre par rodin v Londyne takze moze byt aj mother`s help. Ak nahodou o niekom viete alebo potrebujete za seba nahradu, pls, napiste. Diky Lucia email: lucia.pozirkova@centrum.sk

  8. Priatelia,
    len Vam chcem dat vediet, ze sa mi VELMI paci Vas Londynsky blog.
    Je veľmi bohaty a informativny.
    Drzim palce, aby prinasal bohate duchovne ovocie.
    Lubos Rojka SJ

    Lubos Rojka SJ, Panska 11 (PO Box 173),
    814 99 Bratislava, Slovakia
    rojka.sj@gmail.com
    http://www.jezuiti.sk, http://www.rojka.sk

  9. Ciao, nevie niekto o rodinke v Londyne alebo okoli, ktora hlada aupair. Mala som vopred vybavenu rodinu v Londyne, ale nakoniec sa ukazalo, ze v skutocnosti neexsistuje, ale ja som medzitym prisla do Londyna. Surne hladam rodinu, lebo momentalne byvam u kamaratky a nemozem tu byt dlho. Prosim ,ak niekto vie o nejakej rodine , ktora hlada aupair na leto, dajte mi vediet. Dakujem Veronika, janikova.veronika1@gmail.com

  10. Dva volne listky na vikendovy festival 10.-12.7.! Z arcibiskupstvi ve Westminsteru dnes prisla zprava, ze dva mladi lide z nasi farnosti mohou zdarma navstivit festival Brightlights v Hendonu (North London NW2 2TY). Kdo by mel zajem, prihlaste se, prosim, u mne. Diky. Zdenek Pokorny

Odpoveď