Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Otec Jozef a Diakon Zdenek, chceme vam podakovat, ze ste v nedelu o 1pm pozvali na omsu svatu Patera Krystofa z Rima. Jeho kazen plna humoru a optimizmu a pritom tak duchovna, nam vliala nadej (sme tu uz 2 a pol roka a v priebehu 3 tyzdnov sme obaja stratili pracu). Nadej je prave to, co obaja velmi potrebujeme; dakujeme a tesime sa opat na dalsiu nedelu, Sasa & Rudo, Bristol (je mozny napr. emailovy kontakt na Patera Krystofa?) Dakujeme!

  2. Hladam izbu, ale aj 1 izb. byt v bezpecnej casti Londyna, najradsej v zapadnej za prijatelnu cenu. Dakujem za pomoc. Vladimir, vkorizak@chello.sk

  3. Hledám levné ubytování v Londýně 22.8.-5.9. 2009 pro dvě osoby. Díky Hana h.gallaskova@seznam.cz

  4. ponukam ubytovanie pre par ,alebo dve dievcata vo velkej double room v oblasti golders green-temple fortune.cena je 75£ za ososbu na tyzden inc bills. 150£ depozit na osobu. je to velka double rooom v dome zo zahradou .plne vybaveny, internet , veleka obyvacka,jedalen , 2 kupelne atd. info na telefone 07940000117.

  5. Ahojte vsetci,

    Hladam single izbu v juznej casti Londyna s maximalne 2-3 dalsimi ludmi, ktori maju radi klud a cistotu. Som spolocenska, ale v septembri idem do skoly a budem potrebovat ticho na ucenie.
    Prioritou su casti Waterloo, London Bridge, North Lambeth, Bermoundsey, Elephant and Castle, Kennington, Oval, Clapham Junction, Clapham Common ci Clapham North. Maximana cena za izbu by mala byt £385 mesacne so vsetkym vratane internetu.

    Velmi pekne dakujem. Prosim kontaktujte ma na mobile 077 1646 0859 alebo cez email mzulum@hotmail.com

  6. Ahojte Majka a Dodko,
    mohli by ste dat na seba nejaky kontakt.
    Chystame sa do Londyna na vylet a mozno by sme sa nechali zviest z Letiska. Sme 6ti.
    Dakujem.

  7. Diky moc za nedelni setkani (7.6.): DARY, CHARIZMATA A OVOCE DUCHA SVATEHO. Ted uz lepe pozname rozdil v chapani daru a charizmat a take podle ceho pozname pusobeni Ducha svateho.
    Radka

  8. Pro zajemce o snadnou a rychlou vyuku (zopakovani) anglictiny doporucuji nasledujici web site http://www.bbc.co.uk/czech/learningenglish/
    Pekny vecer, deacon.

  9. Zpravy z domacej farnosti v kostole na Melior Street : WORK IN PROGRESS
    Although it has not been possible to celebrate Mass at 12:35pm for nearly the whole of two weeks – which is a pity – on the other hand it has given the builders time to make good progress in giving us a new ceiling. It seems a long time – and in fact it is a long time – since part of the ceiling fell down and the scaffolding and boarding had to be put in place for our safety. We soon had a new roof and much good work was done on the windows and outside of the church. But things went badly wrong with the plans for the ceiling and a lot of time has been lost, and money wasted on the cost of hiring the scaffolding. Now the new ceiling is gradually being put up. It might even be possible to remove the scaffolding by the middle of July. Let’s hope so! In the meantime, more dust. People are very understanding and patient. Parish Priest Canon Michael Cooley.

  10. aHOJKY,PRISTEHOVALI JSME SE Z PRAHY MAM 3DETI KTERE CHODI DO SKOLY,HLEDAM NEKOHO KDO BY POMOHL 1TYDNE NAPSAT SNIMA DOM.UKOLY MATEMATIKA ANG.JAZYK.ALE FAKT DOBRE PRELOZIT.JE JIM 11,12,17.PLACENI DLE DOMLUVY.WALTHAMS.VOLEJTE NA VOLEJTE NA TEL.07588030420

Odpoveď