Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Dostali jsme zprávu..

Jana Cervenkovaže zemřela naše farníčka +Janka Červenková po dlouhodobé nemoci ve věku 32 let v důsledku ochromení dýchacích cest. Prosíme o modlitbu za spásu její duše, za sílu pro jejího syna Jordana (našeho ministranta) i všechny další členy rodiny a přátelé.

Děkujeme Ti Janka za všechnu Tvoji statečnost a odvahu v době Tvé dlouhodobé nemoci i za všechno, čím jsi obohatila naši farnost.

Svätá omša, obetovaná za spásu našej Janky a Božej pomoci pre všetkých pozostalých, bude túto nedeľu 12.07.2009 o 13.00 v Kostole na 14 Melior St, London SE1 3QP. Requiescat in pace.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

19 odpovedí

  1. Janku som nepoznala dlho..zoznamili sme sa na pokeci, som zdravotna sestra ako ona, tak sme si mali co povedat…potom sme si dlhsi cas nepisali..a potom ma niekto oslovil a ooznamil mi ze medzi priatelmi mam niekoho, kto uz nie je medzi nami.bol to sok, a stale to nechapem a je mi velmi velmi luto, ze sme sa nerozpravali viac.teraz je uz neskoro a jedine co mozem povedat a odkazat je …Nech si kdekolvek Janka, vzdy si ta budem pamatat ako osobku ktora mala velke srdce, vela davala a necakala nic…zostal po tebe nadherny poklad a to je tvoj syn Jordan, aspon v tom si mala stastie. Prajem mu vela zdravia a sil do zivota, v ktorom uz nie si, ale on Ta ma v srdci a to uz nikto na svete nezmeni.Myslim na Teba navzdy…Maria Suchterova

  2. Nahle som sa dozvedel tuto bolestnu spravu az z Dublinu a to zijem v Londyne,a az teraz tu na web stranke CZ~SK krestanov-jeden den som nechapal ale doslo mi a teraz citam a sam neviem-nechapem … -preto jednu malu a tichu modlidbu venujem JANE-kamoske/ktoru som poznal/nech jej Pan a Boh da vecny raj a odpocinutie v pokoji bo mali sme sa stretnut a nestretli… a druhu malu a tichuu modlibicku jej synovi JORDANOVI nech mu Pan Boh da vela ludskej a duchovnej sily a energie do zivota na tejto zemi neh vie ze jeho mama bola s velkym M a zena s velkym Z pre vsetkych ktori ju poznali,aj preto Moju hlboku sustrast vyjadrujem tebe JORDAN/bo vraj si vyrastol jak chlap uz-volaavala mi cela natesenaa-som ta dlho nevidel/ale aj ZOLIMU aj babke Tvojej
    nech viete ze zivot ide dalej ale citite tu pozitivnu+ohromnu energiu ktoru JANA aj mama ludom rozdavala a teraz bude VAS ochranovat z Modrej oblohy …
    Jany z podravom

  3. Bola si mi vsetko ja bez teba nie som nic. Chybas mi stale chybat mi budes stale ja neviem nemozem byt bez teba. Miloval som som ta nadovsetko ty to vies lubim ta a lubit ta budem ci uz predtym alebo dnes alebo zajtra a na veky vekov. Bola si ta najlepsia zena v mojom zivote a ja viem ty na mna cakas a ver mi ja pridem za tebou a uz ta potom nikdy nepustim. Janulienka strasne mi chybas. Lubim Ta.Vrat sa mi.

  4. Ahoj Jordan a Jankina maminka. Uprimnu sustrast Vam obom a aj celej rodine. Nepoznala som Janku osobne, ale vcera na svatej omsi mi to bolo tak luto, ze som plakala a prestala spievat. (spievam v zbore). Jordan, viem sa trochu vzit do Tvojej i babickinej situacie. Predsavila som si, ako by to bolo, keby mna nebolo a ako by sa moja maminka velmi trapila za mnou, lebo viem ako ma lubi. a tiez keby mne odisla moja draha maminka, ake by to bolo tazke pre mna. Uvedomujem si teraz, ako velmi lubim moju mamu a ona mna a viem, ze kazdu sekundu stravenu s nou, ci uz po telefone alebo priamo pri stretnuti budem prezivat naplno a budem pritomna kazdej chvilke stravenej s Nou.
    Ostavam v laske a v modlitbe. augustina

  5. iba dnes na nedelnej sv.omsi som sa dozvedela, ze zomrela jedna nasa farnicka Janka. osobne som ju nepoznala, ale tvar mi je povedoma. je mi uprimne luto jej syna, ktory v takom mladom veku stratil svoju matku. ja som tiez velmi mlada stratila zasa otca a ta strata stale boli. jedina utecha pre nas je, ze tu nie sme naveky a raz aj my zomrieme a stretneme sa tam s nasimi milymi. to nech je aj take svetlo nadeje pre Jordana a jeho rodinu, aj ked viem, ze teraz je to este velmi bolave. modlime sa za teba Jordan i za tvoju zomrelu mamicku. Boh s tebou!

  6. Keď odíde duša, ktorú si miloval
    všetok svoj čas, svoju lásku si jej venoval,
    tvoj svet sa náhle rozpadne
    smútok za strateným ťa popadne.

    Lebo ty vieš, že tú tvár už nikdy neuzrieš
    a ty to až priveľmi dobre vieš,
    že ten čas príde aj na teba,
    keď budeš musieť odísť do neba.

  7. nuz tazko sa hladaju slova ked niekto strati svojho blizkeho. Poznam ten pocit aj ja… Jordan neboj sa! opatruj sa a prid znova do kostola ministrovat, spominam na Teba i Tvoju maminu aj na Tvoje ministrantske kusky :)+

  8. Mily Jordane, prozivam s Tebou tuto tezkou chvili a budu moc rad, az budes opet s nami u oltare. Diakon Zdenek

  9. aj ja sa pridam uprimnu sustrast JORDAN a celej tvojej rodinke .poznam vas z london bridge .tato sprava ma trosku zaskocila , ale z modlitbou to vsetko zvladnes ti a cela vasa rodinka .si super ministrant . a nezabudni pri otary si najblisie so svojou mamkou splu s jezisom . jozefp.

Odpoveď