Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

Dostali jsme zprávu..

Jana Cervenkovaže zemřela naše farníčka +Janka Červenková po dlouhodobé nemoci ve věku 32 let v důsledku ochromení dýchacích cest. Prosíme o modlitbu za spásu její duše, za sílu pro jejího syna Jordana (našeho ministranta) i všechny další členy rodiny a přátelé.

Děkujeme Ti Janka za všechnu Tvoji statečnost a odvahu v době Tvé dlouhodobé nemoci i za všechno, čím jsi obohatila naši farnost.

Svätá omša, obetovaná za spásu našej Janky a Božej pomoci pre všetkých pozostalých, bude túto nedeľu 12.07.2009 o 13.00 v Kostole na 14 Melior St, London SE1 3QP. Requiescat in pace.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

19 odpovedí

  1. Drahy Jordan, Tvoja matka Janka Ta casto privadzala do nasho kostola, kde Ty ministrujes. Ona je uz pri Kristovi a Ty si pri Nom tiez pri kazdej svatej omsi. A prave cez Jezisa ste obaja stale pri sebe. Jordan, prosim nezabudni, ze Pan Jezis Kristus, Tvoja mama Janka, Tvoji pribuzni i my vsetci stojime pri Tebe a Ty vobec nie si sam! Otec Jozef

  2. Dekuji ti Jani ze jsi mi byla vzdy dobrou kamaradkou Ktera rozdavala lasku a usmev vsem kolem sebe.Byla jsi pro mne velkou oporou a clovicek s velikym srdickem a nadhernou dusi. Mam te moc rad a nikdy na tebe nezapomenu

  3. Tazko je tomu uverit..aj ked som tuto skvelu osobu nepoznal osobne…z jej pisania vyzarovala radost a tuzba po zivote…jej ochota pomoct bola priam nekonecna…VSETKYM NAM BUDES CHYBAT!!!!

  4. si velmi siny chalan a preto ta obdivujem.tvoja maminka bola uzasny clovek a nikto na nu nezabudne stale bude s nami v nasich srdieckach ale hlavne v tvojom.

  5. Milý Jordan za stratu svojej matky,Ti prajeme uplný sústrasť.Zoliho rodičia,brat s rodinou a sestra s rodinou.

  6. JORDAN, SME S TEBOU, S TVOJIMI PRIBUZNYMI I PRIATELMI A CHCEME TI POVEDAT, ZE VSETCI SME S TEBOU A TVOJA MAMA TIEZ. ONA TA NEOPUSTILA, ODTERAZ TA UZ BUDE OCHRANOVAT Z NEBA, UZ JE PRI JEZISOVI! SILVIA&PALO

  7. Ahojte to som zase ja Jordan.Chcem vas poprosit pametajte si moju maminu tak ako zila s usmevom na tvari a vzdy isla prikladom pre nas ostatnych….DAKUJEM

  8. Dakujem vam velmi pekne, Kasskovci. Tento odkaz Vam pise Jordan Jankin syn. dakujem velmi pekne za Vas sucit……

  9. Moja mamina bola velmi silna zena a pomahala vsetkym
    co mohla. Bude stale v mojom srdci a v dusi. Lubim ta naveky Mamina zlatinko. Cmuk cmuk. Jordan, jordanko96@aol.com

  10. DAKUJEME JANKA! ODPOCIVAJ V POKOJI V NARUCI BOZEJ LASKY, SI V NASICH SDRCIACH.. kasskovci (povodne sme omylom napisali do inej rubriky, takze teraz to uz hadam piseme do tej spravnej)

Odpoveď