Slovenským a českým krajanom sa odporúča čím skôr zaregistrovať po príchode do UK do Slovenskej katolíckej misie (SCM) v Londýne ako jej členovia. Viac nájdeš v sekcii REGISTRÁCIA ČLENA (FARNÍKA) SCM.

NÁSTENKA

Nové správy a informácie do nástenky môžete pridávať cez komentár.

Musíte byť zaregistrovaný/ná pre pridávanie inzerátu na nástenku. (bezpečnostné dôvody)

Email alebo kontakt na seba napíšte priamo do správy.

Nevhodné informácie budú hneď zmazané.

Prihlásiť sa k RSS feed pripomienkam v tomto príspevku

383 odpovedí

  1. Este raz prajem pekny den.A tu je moja mailova adresa: abcdefghch@gmail.com, ktoru som neuviedla v predoslom inzeratiku, ktory bol o tom, ze by som si rada pisala maily s veriacim Slovakom, alebo Slovenkou, ktori ziju v UK.Tesim sa, ze si tu snad konecne najdem kamaratov, s ktorymi budem moct komunikovat aj po Slovensky :)

  2. Od 1.3.2008 máme voľné miesto v double room pre jedno dievča v zariadenom rodinnom dome v peknej a pokojnej štvrti Plaistow – severovýchod (3. zóna), stanica metra 6 min. pešo, 35 min. metrom do centra Londýna.
    Veľké izby, TV, wifi internet, vybavená kuchyňa, malá záhradka. V dome sú ubytovaní príjemní ľudia.
    Cena 53 libier/týždeň/incl. bills
    Tel.: 0044 (0) 787 147 2035

  3. PONUKAM PRACU PRE DIEVCATA,ZENY OD 19-58 ROKOV AKO AUPAIR PLUS, MOTHERS HELP, V UK V RODINKACH ASAP-CO NAJSKOR!!!!!
    VYBORNE VRECKOVE A MOZNOST STUDOVANIA ANGLICKEHO JAYKU!!!!!!!!!!!
    SPROSTRDKOVANIE JE ZADARMO!

  4. Chystate sa do Londyna na predlzeny weekend, na nakupy, na business trip, potrebujete kratkodobe ubytovat rodicov, partnerov. Ubytujte sa na par dni, prv nez si najdete dlhodobe ubytovanie, pozrite si ponuky aby ste sa uistili ze tam vydrzite niekolko mesiacov?? Nase ubytovanie je v tichej oblasti Forest Hill, Juhovychodny Londyn. Priame spojenie do centra autobusom, vlakom iba 12minut. Dve dvojpostelove izby, v plne zariadenom byte TV radio, pripojenie na internet,wirelles / kabel router 8Mb. Vsetko potrebne v kuchyni, kupelna, WC, zahrada, moznost parkovania. Cena od Ł20 na noc a osobu, od Ł80 na noc cely byt spanie pre 4 osoby. Pri nastupe vsetko upratane v izbach postele s postelnym pradlom ako v hoteli. Ziadna noclaharen. Dom je bez nocneho hluku , striktne nefajciarske prostredie. Fotografie mapy a informacie na: intercontact.co.uk. Volajte na +442070951721 / +447887701228, aj po slovensky / cesky.

  5. Ahojte, neviete mi poradiť ubytko za rozumnú cenu počas Veľkej Noci (21.3. – 24.3.08), t.j. 3 noci pre 2 osoby? Na lokalite až tak nezáleží, aspoň uvidíme z mesta viac :). eka@cetrum.sk

  6. Prajem vsetkym Stastny, Panom Bohom zehnany Novy Rok!

    Vsetko najlepsie! Vela zdravia, lasky, stastia, pohody, radosti a uspecov v osobnom i pracovnom zivote, praje Gabi; Gabo Bodzar

    tel:07872046701, email: gbodzar73@hotmail.com

  7. Predám letenku Londýn-Poprad-Tatry a spať. Odlet 10.1.2008, prílet 19.1.2008.
    Cena 30 lib.
    Tel. 07783537223

  8. este pozdravujem zo stropkova ako sa mate v lonyne ja celkom fajn ale uz sa tesim spat do londyna . dnes sa este mozno stretnem zo silviou idem do humenneho ,takze asi tak pozdravujem ja som od 14,01, v londyne tak opatrujte sa a pozdravujem jozefp.

  9. Ahoj,

    Hladam ubytovanie pre seba a 3 kamosky v SW alebo S alebo W London v zone 2-4. Ak by ste vedeli o niecom prosim zavolajte mi na cislo: 075 11 565 142.

    Vdaka Dusana

  10. ahoj ma nekdo kontatk na vladu? byvyl na velehrade pred pul rokem v breznu byl sem tam s brachou dva kluci s notebookama :-) urcite si nas pamatujete :-) ma nekdo kontatk na neho?Vlada co spi v autobuse :-)
    Gadis

Odpoveď